Feestvieren nabij Zoetermeer in ons partycentrum

Zoekt u in de omgeving van Zoetermeer naar een bijzondere trouwlocatie, een leuke feestlocatie of een passende vergaderruimte? Bij de zaalverhuur van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in Rotterdam kunt u uw gewenste zaal huren. U bereikt ons partycentrum via 06-10179297. Kortom, dichtbij Zoetermeer vindt u uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte!

Mogelijkheden van onze feestlocatie

Wilt u bij ons een zaal huren? Hoeveel u hiervoor betaalt, is afhankelijk van het aantal dagdelen dat u de zaal wilt gebruiken. En of u een cateringarrangement afneemt bij onze zaalverhuur. Wat van ons een unieke feestlocatie in de omgeving van Zoetermeer maakt, is dat de specialisten van ons partycentrum ├ęcht naar uw wensen luisteren. Wilt u een zaal huren voor 20 tot circa 75 personen, of voor 75 tot 120 personen? Voor gezelschappen tot maar liefst 250 personen, zijn wij in de zomer de ideale feestlocatie. Wij gooien dan namelijk ons ruime terras voor u open!

Wat van ons uw ideale trouwlocatie maakt

Onze feestlocatie kan in no time omgetoverd worden tot de trouwlocatie uit uw dromen. Maar dat is nog niet alles. Zo biedt ons partycentrum ook de heerlijkste cateringarrangementen aan. Van kleine, appetijtelijke hapjes tot een royaal buffet of diner. Stel direct uw gewenste cateringarrangement volledig naar uw wensen samen. Zo kunnen wij u precies dat trouwfeest geven dat u wenst. U begrijpt, als u ons partycentrum inschakelt als uw feestlocatie of trouwlocatie nabij Zoetermeer, worden ook uw verwachtingen overtroffen!

Onze vergaderruimte maakt vergaderen echt leuk

Bij de zaalverhuur van ons partycentrum kunt u naast feestzalen ook een vergaderruimte huren. Ook als u een vergaderruimte behoeft, onderscheidt onze zaalverhuur in de omgeving van Zoetermeer zich van andere aanbieders. Zo kunnen wij de deelnemers van uw vergadering voor, tijdens of na de vergadering voorzien van een heerlijke lunch of diner. Deze kan genuttigd worden in uw gereserveerde vergaderruimte of u kiest ervoor een extra zaal te huren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze lunch- en dinermogelijkheden.

Besluit onze zaal te huren vanuit Zoetermeer

Kortom, in Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp heeft u uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte in de omgeving van Zoetermeer gevonden. Benader de zaalverhuur van ons partycentrum via 06-10179297 of info@wapenvandegenkamp.nl. Een zaal huren bij ons staat garant voor een onvergetelijk feest nabij Zoetermeer!

Comments are closed.

BEL ONS