Vergaderen in onze vergaderruimte

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderruimte in Rotterdam of omgeving? Bekijk dan de mogelijkheden bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Wij bieden u de juiste ruimte om op een prettige manier in overleg te gaan met elkaar. Desgewenst voorzien wij alle deelnemers van de vergadering van een vullende lunch of een passend diner. Bespreek met ons uw wensen door een afspraak met ons te maken via 06-10179297. Wanneer heeft u onze vergaderruimte nodig?

Voor elk soort vergadering

Heeft u behoefte aan een vergaderruimte voor een klein gezelschap? Of verwacht u meer dan 100 deelnemers? Wij beschikken over arrangementen voor 20 tot circa 75 personen en voor 75 tot 120 personen. Hoeveel u betaalt voor de ruimte waar u in wilt vergaderen, is afhankelijk van hoeveel dagdelen u de ruimte behoeft. Daarnaast verandert de prijs naargelang het cateringarranement dat u eventueel bij ons afneemt. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak een afspraak met ons en ontdek welke scherpe tarieven wij hanteren.

Volledig verzorgd vergaderen in onze vergaderruimte

Vergaderen op een lege maag wordt niet aangeraden. Daarom voorzien wij u graag van een natje en een droogje. Zo zetten we voldoende kannen koffie, thee en water in de betreffende ruimte klaar voor uw volledige gezelschap. En in de ruimte waar u vergadert, voorzien we alle aanwezigen graag van een volledig verzorgde lunch. Wenst u na de vergadering te genieten van een heerlijk diner of een uitgebreid buffet? Deze kunnen wij ook voor u realiseren. Desgewenst in een andere zaal. Benieuwd naar onze lunch- en dinermogelijkheden? Of wilt u weten welke attributen zoals een beamer, whiteboard en flipover wij al voor u beschikbaar hebben? Benader ons voor meer informatie.

Algemene informatie over onze vergaderruimte

Als u gebruik wenst te maken van onze ruimte om in te vergaderen, staan hoogstaande kwaliteit, onbegrensde mogelijkheden en uiteraard uw wensen bij ons centraal. Wij ontzorgen u graag compleet, zodat u en uw gezelschap zich volledig kunnen richten op de vergadering. Het Wapen van Degenkamp is een familiebedrijf met al meer dan 150 jaar ervaring. Kies ook voor deze bewezen kwaliteit!

Wanneer heeft u onze vergaderruimte nodig?

Wilt u vergaderen in een vergaderruimte waarbij alle voorbereiding en verzorging u uit handen wordt genomen? Schakel dan Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in. Bel naar 06-10179297 of mail naar info@wapenvandegenkamp.nl om uw wensen aangaande onze vergaderruimte aan ons door te geven.

Comments are closed.

BEL ONS