Uw favoriete feestlocatie

Als u op zoek bent naar een leuke feestlocatie in Rotterdam of omgeving, is een afspraak maken met Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp een verstandig plan. Wij maken van elk feest een onvergetelijk evenement. Ook voor uw gezelschap hebben wij de juiste ruimte. En dan hebben we het nog niet eens over onze heerlijke cateringarrangementen gehad! Ontdek alle mogelijkheden van onze feestlocatie door naar 06-10179297 te bellen.

Als u een feestzaal wenst te huren

Wilt u ons inschakelen als uw feestlocatie voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum of trouwfeest? Wij horen graag wat uw wensen zijn. Zo beschikken wij over zalen voor 20 tot circa 75 personen, voor 75 tot 120 personen en zelfs tot 250 personen in de zomer, als we ook gebruik kunnen maken van ons ruime terras. Hoeveel u betaalt voor onze zaalverhuur, hangt af van hoe lang u gebruik wenst te maken van de zaal en of u kiest voor een van onze heerlijke cateringarrangementen. Maak een afspraak met ons om te ontdekken welke scherpe tarieven wij hanteren voor onze sfeervolle zalen!

Bij een leuke feestlocatie hoort lekker eten

Wij zijn niet zomaar een zaalverhuur. Wij bieden namelijk ook heerlijke catering aan. Omdat onze menukaart zeer uitgebreid is, hebben we voor elk feest de juiste hapjes en drankjes. Wilt u uw gasten verrassen met kleine, appetijtelijke hapjes? Op uw receptie of (trouw)feest bijvoorbeeld? Bespreek met ons uw wensen. Ook als u, bijvoorbeeld alvorens het feest, uw (dag)gasten wilt voorzien van een royaal diner of een uitgebreid buffet, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse arrangementen aan die we volledig naar uw wensen kunnen samenstellen.

Informatie over onze feestlocatie

Het Wapen van Degenkamp verzorgt, als een bewezen familiebedrijf, al meer dan 150 jaar verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, trouwerijen, recepties en nog meer. Wij hebben een zeer hoogstaande kwaliteit en onbegrensde mogelijkheden centraal staan bij onze werkzaamheden. Net als uw wensen uiteraard. Laat ons ook uw verwachtingen overtreffen. Wij tillen uw feest graag naar een hoger niveau. Totdat iedereen naderhand vertrekt van een onvergetelijk evenement. Neem vandaag nog contact met ons op!

Kiezen voor ons als uw feestlocatie

Wenst u te kiezen voor een gezellige feestlocatie waarbij alles u uit handen wordt genomen? Kies dan voor Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Een prachtige locatie met de heerlijkste catering. Bel naar 06-10179297 of mail naar info@wapenvandegenkamp.nl als u wilt bespreken hoe wij van ons partycentrum uw gewenste feestlocatie kunnen maken!

Comments are closed.

BEL ONS