Een zaal huren voor iedere gelegenheid

Bent u op zoek naar een zaalverhuur in Rotterdam of omgeving? Neem contact op met Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Voor elk evenement hebben wij de juiste zaal te huur. Bel direct naar 06-10179297 en geef uw wensen aan ons door. Bij ons kunt u precies die ruimte huren waarmee u uw feest, evenement of vergadering naar een hoger niveau tilt. Bovendien biedt onze zaalverhuur passende cateringarrangementen aan.

Zo verloopt het huren van een zaal

Als u een zaal wilt huren bij onze zaalverhuur, willen wij graag uitvoerig weten wat uw wensen zijn. Dit begint met het aantal gasten. Wij beschikken over zalen voor 20 tot circa 75 personen, 75 tot 120 personen of tot maar liefst 250 personen (inclusief terras). Voor hoeveel dagdelen behoeft u uw gewenste zaal? Ook lichten wij u graag in over onze cateringarrangementen. Wilt u ons, naast het huren van een zaal, ook inschakelen voor heerlijke hapjes, een vullende lunch of een royaal diner? Vraag onze zaalverhuur naar alle mogelijkheden.

Onze mogelijkheden in catering

Wat ons onderscheidt van andere aanbieders van zalen, is dat wij zelf catering aanbieden. Wij beschikken over een zeer uitgebreide menukaart. Daarmee kunnen wij iedere gelegenheid een passende invulling op het gebied van hapjes en drankjes geven. Zo kunt u kiezen voor kleine, appetijtelijke hapjes. Ideaal voor tijdens een sfeervolle receptie of gedurende een (trouw)feest. Wilt u een ruimte huren voor een vergadering? Dan is wellicht een compleet verzorgde lunch een goed idee. Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een royaal diner of een uitgebreid buffet.

Meer informatie over onze zaalverhuur

Het Wapen van Degenkamp is een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar actief is in de verzorging van verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, trouwerijen, koffietafels, recepties en nog vele andere soorten partijen. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden. Wat u ook wilt huren bij ons, wij bieden een zeer hoogstaande kwaliteit en onbegrensde mogelijkheden. Niets is ons te gek. We zullen er dan ook alles aan doen om in uw gewenste zaal nog net even dat beetje extra te bieden. Bekijk direct welke zaal u wilt huren!

In contact komen met onze zaalverhuur

Wilt u een zaal huren bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp? Bel naar 06-10179297 of stuur een mail naar info@wapenvandegenkamp.nl. Onze zaalverhuur heeft ook voor uw feest of evenement de juiste ruimte!

Comments are closed.

BEL ONS