Uw complete partycentrum

Bent u op zoek naar een gezellig partycentrum in Rotterdam of omgeving? Maak dan een afspraak met Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Wij toveren elk feest om tot een onvergetelijk evenement. Zo hebben wij voor elk gezelschap de juiste ruimte. En wij bieden de heerlijkste cateringarrangementen aan. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel 06-10179297 en geef uw wensen aan ons partycentrum door.

Als u een zaal wilt huren

Als u een zaal wilt huren bij ons partycentrum, horen we graag uitvoerig wat uw wensen zijn. Hoeveel gasten verwacht u? Wij hebben zalen voor 20 tot circa 75 personen, 75 tot 120 personen en tot maar liefst 250 personen. Bij deze laatste optie maken we ook gebruik van ons ruime terras. Hoe lang wenst u gebruik te maken van uw gewenste zaal? En wilt u graag ook gebruik maken van een van onze heerlijke cateringarrangementen? Maak een afspraak met ons. Dan horen wij graag de antwoorden op deze vragen. Wij vertalen ze met plezier in een topfeest in onze partyboerderij!

De mogelijkheden van catering in ons partycentrum

Wat ons veel meer dan een standaard zaalverhuur maakt, is dat wij zelf catering aanbieden. Met de inhoud van onze zeer uitgebreide menukaart, kunnen we elk feest een passende invulling geven op het gebied van eten en drinken. Wilt u uw receptie of (trouw)feest aankleden met kleine, appetijtelijke hapjes? Of wilt u uw gasten, alvorens het feest begint, voorzien van een royaal diner of een uitgebreid buffet? Alles is mogelijk. Bespreek uw wensen met uw ons. Dan stellen we een arrangement voor u samen dat uw verwachtingen overtreft.

Meer informatie over ons partycentrum

Het Wapen van Degenkamp is een bewezen familiebedrijf. Wij verzorgen namelijk al meer dan 150 jaar verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, trouwerijen, recepties en nog meer. U herkent onze aanpak aan de zeer hoogstaande kwaliteit en onbegrensde mogelijkheden. Voor ons is niets te gek. We zetten dan ook alles op alles om van uw feest een onvergetelijk evenement te maken. Neem direct contact met ons op!

Benader ons partycentrum

Wenst u een feest te geven bij ons sfeervolle en all-inclusive partycentrum? U benadert Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp door te bellen naar 06-10179297. U mag uw vraag of verzoek ook mailen naar info@wapenvandegenkamp.nl. Ons partycentrum is de geschikte locatie voor uw feest, receptie, evenement of partijtje!

Comments are closed.

BEL ONS