Al meer dan 150 jaar actief

Het Wapen van Degenkamp is een familiebedrijf en is al meer dan 150 jaar actief. In het jaar 2016 hebben wij ons 150 jarige jubileum gevierd. De kwaliteit van de gerechten en de onbegrensde mogelijkheden die wij altijd hebben geboden, zijn de belangrijkste redenen dat wij in Rotterdam en omgeving inmiddels een uitstekende naam hebben opgebouwd. Voor ons is vrijwel niets te gek. Wij zorgen ervoor dat uw feest of gelegenheid net dat beetje extra krijgt, zodat u het niet snel zult vergeten.

Geschikte locatie voor diverse gelegenheden

Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp richt zich op allerlei soorten groepen en gezelschappen. Zo kunt u bij ons terecht voor feesten, bruiloften en vergaderingen, maar ook voor de uitvaartbranche bieden wij diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan condoleance gelegenheden in allerlei vormen.

Uitstekend bereikbaar vanuit heel Rotterdam en omgeving

Onze partyboerderij biedt een geschikte locatie voor inwoners van Rotterdam en omstreken. Wij zijn uitstekend bereikbaar vanuit iedere richting. Bekijk op de contactpagina onze adresgegevens en de ligging van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp op de kaart.

Partyboerderij Het Wapen Van Degenkamp

Comments are closed.

BEL ONS