Een zaal huren in Zaalverhuur Delft voor iedere gelegenheid

Bent u op zoek naar een zaalverhuur in Zaalverhuur Delft of omgeving? Neem contact op met Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Voor elk evenement hebben wij de juiste zaal te huur in de buurt van Zaalverhuur Delft. Bel direct naar 06-10179297 en geef uw wensen aan ons door. Bij ons kunt u precies die ruimte huren waarmee u uw feest, evenement of vergadering naar een hoger niveau tilt. Bovendien biedt onze zaalverhuur passende cateringarrangementen aan.

Zo verloopt het huren van een zaal

Als u een zaal wilt huren bij onze zaalverhuur nabij Zaalverhuur Delft, willen wij graag uitvoerig weten wat uw wensen zijn. Dit begint met het aantal gasten. Wij beschikken over zalen voor 20 tot circa 75 personen, 75 tot 120 personen of tot maar liefst 250 personen (inclusief terras). Voor hoeveel dagdelen behoeft u uw gewenste zaal? Ook lichten wij u graag in over onze cateringarrangementen. Wilt u ons, naast het huren van een zaal bij Zaalverhuur Delft, ook inschakelen voor heerlijke hapjes, een vullende lunch of een royaal diner? Vraag onze zaalverhuur naar alle mogelijkheden.

Vele mogelijkheden in catering

Wat ons onderscheidt van andere aanbieders van zalen, is dat wij zelf catering aanbieden. Wij beschikken over een zeer uitgebreide menukaart. Daarmee kunnen wij iedere gelegenheid een passende invulling op het gebied van hapjes en drankjes geven. Zo kunt u kiezen voor kleine, appetijtelijke hapjes. Ideaal voor tijdens een sfeervolle receptie of gedurende een (trouw)feest in de buurt van Zaalverhuur Delft. Wilt u een ruimte huren voor een vergadering? Dan is wellicht een compleet verzorgde lunch een goed idee. Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een royaal diner of een uitgebreid buffet.

Al 150 jaar ervaring met verhuur van zalen

Het Wapen van Degenkamp is een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar actief is in de verzorging van verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, trouwerijen, koffietafels, recepties en nog vele andere soorten partijen in de buurt van Zaalverhuur Delft. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden. Wat u ook wilt huren bij ons, wij bieden een zeer hoogstaande kwaliteit en onbegrensde mogelijkheden. Niets is ons te gek. We zullen er dan ook alles aan doen om in uw gewenste zaal nog net even dat beetje extra te bieden. Bekijk direct welke zaal u wilt huren!

Neem voor zaalverhuur in Zaalverhuur Delft direct contact op

Wilt u een zaal huren bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp? Bel naar 06-10179297 of stuur een mail naar info@wapenvandegenkamp.nl. Onze zaalverhuur bij Zaalverhuur Delft heeft ook voor uw feest of evenement de juiste ruimte!

Comments are closed.

BEL ONS