Vergaderen in onze vergaderruimte nabij Zoetermeer

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderruimte in Zoetermeer of omgeving? Bekijk dan de mogelijkheden bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Wij bieden u de juiste ruimte om op een prettige manier in overleg te gaan met elkaar. Desgewenst voorzien wij alle deelnemers van de vergadering van een vullende lunch of een passend diner. Bespreek met ons uw wensen voor de vergaderlocatie door een afspraak met ons te maken via 06-10179297. Wanneer heeft u onze vergaderruimte bij Zoetermeer nodig?

Voor elk soort vergadering in de buurt van Zoetermeer

Heeft u behoefte aan een vergaderruimte voor een klein gezelschap? Of verwacht u meer dan 100 deelnemers? Onze vergaderlocatie beschikt over arrangementen voor 20 tot circa 75 personen en voor 75 tot 120 personen. Hoeveel u betaalt voor de ruimte waar u in wilt vergaderen, is afhankelijk van hoeveel dagdelen u de vergaderlocatie bij Zoetermeer behoeft. Daarnaast verandert de prijs naargelang het cateringarrangement dat u eventueel bij ons afneemt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met ons en ontdek welke scherpe tarieven wij hanteren voor onze vergaderlocatie bij Zoetermeer.

Volledig verzorgd vergaderen in onze vergaderruimte

Vergaderen op een lege maag wordt niet aangeraden. Daarom voorzien wij u graag van een natje en een droogje. Zo zetten we voldoende kannen koffie, thee en water in de betreffende ruimte klaar voor uw volledige gezelschap. En in de ruimte waar u vergadert, voorzien we alle aanwezigen graag van een volledig verzorgde lunch. Wenst u na de vergadering in de omgeving van Zoetermeer te genieten van een heerlijk diner of een uitgebreid buffet? Deze kunnen wij ook voor u realiseren. Desgewenst in een andere zaal. Benieuwd naar onze lunch- en dinermogelijkheden bij Zoetermeer? Of wilt u weten welke attributen zoals een beamer, whiteboard en flipover wij al voor u beschikbaar hebben? Benader ons voor meer informatie over onze vergaderlocatie.

Algemene informatie over onze vergaderlocatie

Als u gebruik wenst te maken van onze vergaderruimte om in te vergaderen, staan hoogstaande kwaliteit, onbegrensde mogelijkheden en uiteraard uw wensen bij ons centraal. Wij ontzorgen u graag compleet, zodat u en uw gezelschap zich volledig kunnen richten op de vergadering. Het Wapen van Degenkamp is een familiebedrijf met al meer dan 150 jaar ervaring. Kies ook voor deze bewezen kwaliteit!

Wanneer heeft u onze vergaderruimte bij Zoetermeer nodig?

Wilt u vergaderen in een vergaderruimte waarbij alle voorbereiding en verzorging u uit handen wordt genomen? Schakel dan de vergaderlocatie van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in. Bel naar 06-10179297 of mail naar info@wapenvandegenkamp.nl om uw wensen aangaande onze vergaderruimte bij Zoetermeer aan ons door te geven.

Comments are closed.

BEL ONS