Een sfeervolle trouwlocatie in de buurt van Bergschenhoek

Wilt u straks gaan trouwen in een zeer sfeervolle, gezellige trouwlocatie bij Bergschenhoek? Dan willen wij u ten eerste van harte feliciteren met uw verloving! Ten tweede wijzen wij u graag op de mogelijkheden van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Wij maken van uw trouwfeest graag een onvergetelijk evenement bij Bergschenhoek. Bespreek met ons uw wensen. Maak een afspraak met deze romantische trouwlocatie via 06-10179297.

Voor ieder trouwfeest de juiste locatie

Omdat wij meerdere arrangementen aanbieden, hebben we voor elke bruiloft in de buurt van Bergschenhoek de juiste oplossing. Zo kunt u bij onze trouwlocatie terecht met 20 tot circa 75 gasten, met 75 tot 120 gasten en in de zomer zelfs met 250 personen. Dan stellen we namelijk ook ons ruime terras open. Een ander groot voordeel is dat wij al zeer veel ervaring hebben in het verzorgen van trouwfeesten, maar het niet zo is dat wij het ene paar uitzwaaien terwijl het andere onze oprit alweer oprijdt. U bent bij ons dus geen nummer. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en maken van deze trouwdag graag echt júllie dag.

Bij een mooie trouwlocatie bij Bergschenhoek hoort ook heerlijk eten

Liefde gaat door de maag, wordt wel gezegd. Heerlijk eten mag op een trouwdag dan ook niet ontbreken. Wij bieden diverse cateringarrangementen aan. Dit maakt het ons mogelijk elk trouwfeest te voorzien van hapjes, maaltijden en snacks die perfect passen bij het bruidspaar en hun gasten. Wilt u dat uw gasten worden voorzien van lekkere kleine, appetijtelijke hapjes tijdens de receptie of het feest? Of wenst u uw daggasten te verrassen met een royaal diner of een uitgebreid buffet, alvorens het feest begint? Wij stellen graag het perfecte arrangement in Bergschenhoek en omgeving voor u samen.

Waarom kiezen voor onze trouwlocatie?

Het Wapen van Degenkamp is een bewezen familiebedrijf met al meer dan 150 jaar ervaring in het verzorgen van onder andere trouwfeesten. Bij al onze werkzaamheden hebben wij een zeer hoogstaande kwaliteit en onbegrensde mogelijkheden centraal staan. Kiest u voor onze partyboerderij? Dan hanteren wij uiteraard ook uw wensen als uitgangspunt. Schakel ons in en laat ons uw verwachtingen overtreffen. Wij maken van uw trouwfeest graag een onvergetelijk evenement waar iedereen het nog veel over zal hebben. Benader ons vandaag nog!

Kom op bezoek bij onze trouwlocatie nabij Bergschenhoek

Wilt u ondervinden of onze trouwlocatie nabij Bergschenhoek voldoet aan uw wensen voor de bruiloft? Kom geheel vrijblijvend langs bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Wij bespreken graag met u uw wensen en onze mogelijkheden. Maak een afspraak via 06-10179297 of mail naar info@wapenvandegenkamp.nl en bezoek onze sfeervolle trouwlocatie bij Bergschenhoek!

Comments are closed.

BEL ONS