Ons partycentrum in Rotterdam

Bent u in Rotterdam op zoek naar een leuke trouwlocatie, feestlocatie of vergaderruimte? Benader de zaalverhuur van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Waarvoor wilt u een zaal huren? En welke wensen heeft u wat betreft bijvoorbeeld de catering? Bel direct naar 06-10179297 en kies ons partycentrum in Rotterdam als uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte!

Dit maakt van ons uw geschikte feestlocatie

Voor ieder feest kunt u bij ons de juiste zaal huren. De prijs van de zaalverhuur wordt berekend per dagdeel. Daarnaast is deze afhankelijk van een eventueel cateringarrangement. Op die manier kunt u van ons partycentrum precies die feestlocatie in Rotterdam maken die u behoeft. Om het u eenvoudig te maken, hebben wij twee geheel verzorgde pakketten voor u opgesteld: u kunt een zaal huren voor 20 tot circa 75 personen en een voor 75 tot maximaal 120 personen. Vanwege uitbreidingsmogelijkheden tot ons terras kunt u de zomer met maar liefst 250 personen bij onze feestlocatie terecht.

Bij een trouwlocatie hoort lekker eten

Als u uw gasten graag heerlijk eten aan wilt bieden, kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Van kleine hapjes tijdens een receptie tot complete buffetten en diners. Wist u al dat u bij onze feestlocatie elk arrangement dat u kiest volledig op maat kunt afstemmen aan uw wensen? Zo zorgen wij ervoor dat uw trouwfeest op onze trouwlocatie volledig aan uw droomplaatje voldoet. En dat uw feest in ons partycentrum in Rotterdam exact volgens uw wensen verloopt. Vraag naar meer informatie over hoe wij van ons partycentrum uw ideale feestlocatie of trouwlocatie kunnen maken.

Optimaal vergaderen in onze vergaderruimte

Wilt u gaan vergaderen in een vergaderruimte waarin u compleet ontzorgd wordt? Kom dan bij ons partycentrum een zaal huren. Onze zaalverhuur heeft voor elk soort groep de geschikte vergaderruimte. Verwacht u dat de deelnemers van de vergadering in Rotterdam voor, tijdens of na de vergadering iets wensen te eten in de vergaderruimte? Laat u dan informeren over ons aanbod in lunch- en dinermogelijkheden. Neem vandaag nog contact op met onze zaalverhuur om meer te weten te komen over onze zalen en arrangementen.

Besluit nu een zaal te huren in Rotterdam

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte in Rotterdam? Zoek dan niet verder. U heeft ons partycentrum gevonden. U bereikt onze zaalverhuur via telefoonnummer 06-10179297. Een mail sturen mag naar info@wapenvandegenkamp.nl. Wij horen graag welke zaal u wilt huren bij ons in Rotterdam.

Comments are closed.

BEL ONS