Geef een feest nabij Pijnacker in ons partycentrum

Bent u in de omgeving van Pijnacker op zoek naar een leuke trouwlocatie, feestlocatie of vergaderruimte? Benader onze zaalverhuur en ontdek welke mooie zaal u kunt huren bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in Rotterdam. Bel naar 06-10179297 en laat ons weten of wij ons partycentrum nabij Pijnacker mogen omtoveren tot uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte!

Voor zoveel personen is onze feestlocatie beschikbaar

Voor ieder soort gezelschap kunt u bij ons de juiste zaal huren. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal dagdelen dat u de zaal behoeft. En of u bij onze zaalverhuur een cateringarrangement afneemt. De specialisten van ons partycentrum luisteren ├ęcht naar uw wensen. Dat maakt van ons een unieke feestlocatie in de omgeving van Pijnacker. Bij ons kunt u een zaal huren voor 20 tot circa 75 personen. Maar ook voor gezelschappen van 75 tot 120 personen zijn wij de ideale feestlocatie. Geeft u een feestje in de zomer? Dan kunnen we maar liefst 250 gasten ontvangen, omdat wij dan ons ruime terras opengooien.

Heerlijk eten op uw ideale trouwlocatie

Wat ons betreft hoort bij feestvieren ook lekker eten. Wat kiest u voor uw feest? Kleine, appetijtelijke hapjes, een royaal buffet of juist een uitgebreid diner? U kunt bij onze feestlocatie uw gewenste cateringarrangement volledig naar uw wensen samenstellen. Op die manier kunnen wij u op onze trouwlocatie precies dat trouwfeest geven dat u wenst. Wilt u dat ons partycentrum nabij Pijnacker ook uw verwachtingen overtreft? Schakel ons partycentrum in als uw feestlocatie of trouwlocatie!

Als u een geschikte vergaderruimte behoeft

Bij de zaalverhuur van ons partycentrum kunt u ook een compleet verzorgde vergaderruimte huren. Laat ons weten voor hoeveel personen u een vergaderruimte nodig heeft. Waar wij ons in onderscheiden als zaalverhuur in de omgeving van Pijnacker, is dat u wij ook meteen lunch- en dinermogelijkheden aanbieden. Wilt u de deelnemers van uw vergadering voor, tijdens of na de vergadering laten voorzien van een heerlijke lunch of diner? Wij bezorgen deze graag in uw gereserveerde vergaderruimte. Of kies ervoor een extra zaal te huren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een zaal huren vanuit Pijnacker

U heeft uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte in de omgeving van Pijnacker gevonden. En wel bij ons partycentrum. U bereikt onze zaalverhuur door te bellen naar 06-10179297. Mailen mag naar info@wapenvandegenkamp.nl. Wij informeren u graag over welke zaal u kunt huren bij ons voor uw onvergetelijke feest nabij Pijnacker.

Comments are closed.

BEL ONS