Nabij Nieuwerkerk aan den IJssel vindt u ons partycentrum

Als u een bijzondere trouwlocatie, een leuke feestlocatie of een passende vergaderruimte zoekt in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, dan bent u bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in Rotterdam aan het juiste adres. Benader onze zaalverhuur om uw gewenste zaal te huren. Via 06-10179297 bereikt u ons partycentrum nabij Nieuwerkerk aan den IJssel, uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte!

Mogelijkheden van onze feestlocatie

Wenst u een zaal te huren voor 20 tot circa 75 personen? Of nodigt u 75 tot 120 personen uit? Onze zaalverhuur heeft voor elk gezelschap de juiste zaal. Ook als u een feest wilt geven tot maar liefst 250 personen, kunt u bij ons terecht. Onze feestlocatie is in de zomer namelijk een stuk groter, omdat we dan ook ons ruime terras openstellen. Hoeveel u betaalt als u een zaal wenst te huren, is afhankelijk van het aantal dagdelen dat u de zaal wilt gebruiken en of u kiest voor een cateringarrangement. Neem contact op met onze feestlocatie vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel. De specialisten van ons partycentrum horen graag wat uw wensen zijn.

Meer dan een trouwlocatie alleen

Onze feestlocatie is veel meer dan een trouwlocatie alleen. Natuurlijk, wij bieden plek voor een receptie, dansgelegenheid en zelfs een complete band. Maar daarnaast biedt ons partycentrum ook de heerlijkste cateringarrangementen aan! U kunt kiezen voor kleine, appetijtelijke hapjes, maar ook voor een royaal buffet of diner. Door onze ruime keuzemogelijkheden, geniet u straks van precies dat trouwfeest dat u wenst. Heeft u ook al door dat ons partycentrum als uw feestlocatie of trouwlocatie nabij Nieuwerkerk aan den IJssel graag alle verwachtingen overtreft?

Optimaal vergaderen in onze vergaderruimte

Naast feestzalen kunt u bij de zaalverhuur van ons partycentrum ook een vergaderruimte huren. Onze zaalverhuur biedt u graag precies die vergaderruimte die u behoeft in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel. Bovendien voorzien wij de deelnemers van uw vergadering voor, tijdens of na de vergadering graag van een heerlijke lunch of diner. Kies ervoor een extra zaal te huren voor het nuttigen ervan of doe dit in uw gereserveerde vergaderruimte. Wij geven u graag meer informatie over onze lunch- en dinermogelijkheden.

Wilt u een zaal huren vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel?

Kies voor Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp als u een feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel behoeft. U bereikt de zaalverhuur van ons partycentrum via 06-10179297 of info@wapenvandegenkamp.nl. Kom bij ons een zaal huren en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk feest kunt geven nabij Nieuwerkerk aan den IJssel!

Comments are closed.

BEL ONS