Nabij Gouda vindt u het juiste partycentrum

Zoekt u in Gouda een ruime trouwlocatie, feestlocatie of vergaderruimte? Bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u eenvoudig een zaal huren voor iedere gelegenheid. Wenst u meer te weten te komen over onze zaalverhuur? Of wilt u direct reserveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-10179297. In ons partycentrum vindt u nabij Gouda uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte!

Waarom wij uw geschikte feestlocatie zijn

Bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp kunt u voor ieder feest de juiste zaal huren. De zaalverhuur wordt berekend per dagdeel en aan de hand van het cateringarrangement. U kunt onze zaal uiteraard ook huren zonder gebruik te maken van een cateringarrangement. Op die manier biedt ons partycentrum u precies die feestlocatie nabij Gouda die u behoeft. Voor uw gemak hebben wij twee geheel verzorgde pakketten voor u opgesteld: een van 20 tot circa 75 personen en een van 75 tot maximaal 120 personen. Dit laatste pakket is in de zomermaanden inclusief terras uit te breiden naar 250 personen. Hoeveel mensen wenst u op uw feestlocatie?

Lekker eten op uw trouwlocatie

Wilt u uw gasten verblijden met een heerlijk diner? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan. Van receptiehapjes tot complete buffetten. En van degelijke koffietafels tot volledige diners. Wat ons als feestlocatie onderscheidt van vele anderen, is dat wij elk arrangement op maat met u afstemmen. Op die manier viert u uw trouwfeest op een trouwlocatie die volledig aan uw droomplaatje voldoet. En viert u uw feest in een partycentrum nabij Gouda dat uw wensen tot in de puntjes verzorgt. Kortom, wij maken van ons partycentrum precies die feestlocatie of trouwlocatie waar u al tijden van droomde.

Op zoek naar een vergaderruimte?

Als u op zoek bent naar een vergaderruimte, wenst u natuurlijk een zaal te huren waarin u compleet wordt ontzorgd. Bij ons partycentrum is dat het geval. Binnen onze zaalverhuur hebben wij voor iedere groep de geschikte vergaderruimte. U hoeft zich in Gouda ook niet druk te maken om hongerige deelnemers aan de vergadering. Als u voor, tijdens of na de vergadering iets wenst te eten in de vergaderruimte, bieden wij u graag diverse lunch- en dinermogelijkheden. Neem contact op met onze zaalverhuur voor meer informatie.

Een zaal huren vanuit Gouda

Of u nou een feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte zoekt nabij Gouda, ons partycentrum biedt uitkomst. U benadert onze zaalverhuur door te bellen naar 06-10179297. Een mail sturen mag naar info@wapenvandegenkamp.nl. Voor wanneer wilt u een zaal nabij Gouda huren bij ons?

Comments are closed.

BEL ONS