Voor elk feest nabij Delft kiest u ons partycentrum

Wilt u in de omgeving van Delft een reservering plaatsen bij een leuke trouwlocatie, feestlocatie of vergaderruimte? Bekijk de mogelijkheden van de zaalverhuur van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in Rotterdam. Voor ieder feest kunt u bij ons een geschikte zaal huren. Eventueel inclusief catering. Bel 06-10179297 en ontdek waarom ons partycentrum nabij Delft ook uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte is!

Wat ons uw geschikte feestlocatie maakt

Voor elk feest hebben wij de juiste zaal om te huren. De prijs van de zaalverhuur hangt af van het aantal dagdelen dat u de zaal behoeft. En of u kiest voor een cateringarrangement. Dankzij deze keuzevrijheid is ons partycentrum precies die feestlocatie in Delft die uw wensen tot in detail verwezenlijkt. Wij bieden twee verschillende geheel verzorgde pakketten aan. Zo kunt u een zaal huren voor 20 tot circa 75 personen en een voor 75 tot 120 personen. In de zomer kunnen uw gasten ook op ons ruime terras terecht. Daardoor kunt u in dat seizoen met maar liefst 250 personen bij onze feestlocatie terecht.

Heerlijk hapjes op een mooie trouwlocatie

Als u uw gasten graag heerlijk eten aan wilt bieden, kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Van kleine hapjes tijdens een receptie tot complete buffetten en diners. Wat u ook wel zult waarderen, is dat u bij onze feestlocatie elk arrangement volledig op maat kunt afstemmen naar uw wensen. Uw trouwfeest voldoet daardoor op onze trouwlocatie volledig aan uw droomplaatje. En uw feest in ons partycentrum nabij Delft wordt daardoor nog leuker dan u had durven hopen. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons partycentrum als uw feestlocatie of trouwlocatie? Neem contact met ons op.

Houd uw vergadering in onze vergaderruimte

Ons partycentrum heeft een vergaderruimte tot haar beschikking waarin u compleet ontzorgd kunt vergaderen. Voor elk gezelschap heeft onze zaalverhuur een geschikte vergaderruimte. Wilt u de deelnemers van de vergadering nabij Delft voor, tijdens of na de vergadering voorzien van lekker eten in de vergaderruimte? Bekijk ons aanbod in lunch- en dinermogelijkheden. U kunt voor een diner of buffet natuurlijk ook een extra zaal huren. Benader onze zaalverhuur direct voor informatie over onze zalen en arrangementen.

Een zaal huren nabij Delft doet u bij ons

Wilt u een evenement plannen in een mooie feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte in de omgeving van Delft? Benader dan de zaalverhuur van ons partycentrum. Bel naar 06-10179297 of stuur een mail naar info@wapenvandegenkamp.nl. Bij ons kunt u precies die zaal huren die uw feest of vergadering nabij Delft tot een hoger niveau tilt.

Comments are closed.

BEL ONS