U vindt ons partycentrum nabij Capelle aan den IJssel

Zoekt u naar een bijzondere trouwlocatie, een leuke feestlocatie of een passende vergaderruimte in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij de zaalverhuur van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in Rotterdam aan het juiste adres. Via 06-10179297 kunt u bij ons partycentrum uw gewenste zaal huren. Wij zijn zowel uw ideale feestlocatie, trouwlocatie als vergaderruimte nabij Capelle aan den IJssel.

Mogelijkheden van onze feestlocatie

Voor ieder gezelschap kunt u bij ons een zaal huren. Bijvoorbeeld voor 20 tot circa 75 personen, 75 tot 120 personen of tot maar liefst 250 personen. Deze laatste optie is mogelijk in de zomer. Onze zaalverhuur stelt dan ons ruime terras open. Hoeveel u voor uw gewenste feestlocatie betaalt, is afhankelijk van welke zaal u wilt huren, het aantal dagdelen dat u de zaal behoeft en of u kiest voor een cateringarrangement. Wilt u genieten van zo’n all-inclusive feestlocatie? Neem vanuit Capelle aan den IJssel contact op met de specialisten van ons partycentrum.

Meer dan een trouwlocatie alleen

Wist u dat onze feestlocatie veel meer is dan een trouwlocatie alleen? Zo bieden wij plek voor uw receptie en feest, maar bent u bij ons partycentrum meteen aan het juiste adres voor een heerlijke cateringarrangement! Gaat u voor kleine, appetijtelijke hapjes of voor een uitgebreid buffet of diner? Kies precies wat u wenst, dan geniet u straks van het trouwfeest waar u al tijden van droomt. Kortom, ons partycentrum overtreft graag al uw verwachtingen. Of u ons nou inschakelt als uw trouwlocatie of feestlocatie nabij Capelle aan den IJssel.

Volledig verzorgd vergaderen in onze vergaderruimte

Staat er een vergadering op de planning? Schakel de zaalverhuur van ons partycentrum in voor een geschikte vergaderruimte. Onze zaalverhuur heeft voor u in Rotterdam, zeer dichtbij Capelle aan den IJssel, de ideale vergaderruimte. Naast een prima ruimte voor uw vergadering, bieden wij ook passende lunch- en dinermogelijkheden aan. Wilt u een extra zaal huren voor het nuttigen van een heerlijke lunch of diner? Of blijft u liever zitten in uw gereserveerde vergaderruimte? Alles is mogelijk. Benader ons voor meer informatie.

Als u een zaal wilt huren vanuit Capelle aan den IJssel

Bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp vindt u uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte in de omgeving van Capelle aan den IJssel. De zaalverhuur van ons partycentrum is te bereiken via 06-10179297 of info@wapenvandegenkamp.nl. Wilt u ook een zaal huren bij ons? Wij helpen u graag aan een onvergetelijk feest nabij Capelle aan den IJssel!

Comments are closed.

BEL ONS