Vier uw feest nabij Berkel en Rodenrijs in ons partycentrum

Heeft u binnenkort in Berkel en Rodenrijs een reden om een leuke trouwlocatie, feestlocatie of vergaderruimte af te huren? Neem contact op met de zaalverhuur van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in Rotterdam. Bij ons kunt u voor ieder evenement een geschikte zaal huren. Ontdek wat ons partycentrum nabij Berkel en Rodenrijs zo’n leuke feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte maakt, door naar 06-10179297 te bellen!

Verschillende arrangementen van onze feestlocatie

Bij ons kunt u precies die zaal huren die uw feest nodig heeft. Hoeveel u ervoor betaalt hangt af van het aantal dagdelen dat u de zaal wilt gebruiken. Vraag onze zaalverhuur ook naar de mogelijkheden en prijzen van onze cateringarrangementen. Ons partycentrum is niet zomaar een feestlocatie in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Wij luisteren écht naar uw wensen. Bij ons kunt u een zaal huren voor 20 tot circa 75 personen, maar we hebben ook een zaal voor 75 tot 120 personen. In de zomer gooien we bovendien ons ruime terras open. Daardoor kunt u in die periode met maar liefst 250 personen bij onze feestlocatie terecht.

Bij een mooie trouwlocatie hoort heerlijk eten

Een feest is geen feest zonder lekker eten. Wenst u kleine, appetijtelijke hapjes of juist een divers buffet of royaal diner? Waar u ook voor kiest, bij onze feestlocatie kunt u elk arrangement volledig op maat samenstellen. Zo geniet u op onze trouwlocatie echt van het trouwfeest van uw dromen. Ook uw verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest wordt in ons partycentrum nabij Berkel en Rodenrijs nog leuker dan u had durven hopen. Kortom, doop ons partycentrum ook als uw feestlocatie of trouwlocatie.

Naast een feestzaal hebben we ook een vergaderruimte

Wilt u vergaderen in een compleet verzorgde vergaderruimte? Benader dan de zaalverhuur van ons partycentrum. Voor elk bedrijf en gezelschap hebben wij een passende vergaderruimte. Als u de deelnemers van de vergadering nabij Berkel en Rodenrijs voor, tijdens of na de vergadering wilt laten genieten van lekker eten in de vergaderruimte, bieden wij u graag onze lunch- en dinerarrangementen aan. Een extra zaal huren voor een diner of buffet behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze zaalverhuur als u meer informatie wenst.

Welke zaal wilt u huren vanuit Berkel en Rodenrijs?

Op zoek naar een mooie feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte in de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Neem contact op met de zaalverhuur van ons partycentrum! Bel naar 06-10179297 of mail uw vragen of verzoek naar info@wapenvandegenkamp.nl. Wij zijn dé locatie bij wie u een zaal kunt huren voor een onvergetelijk feest nabij Berkel en Rodenrijs!

Comments are closed.

BEL ONS