Feestvieren nabij Bergschenhoek in ons partycentrum

Is er in Bergschenhoek binnenkort reden voor een zoektocht naar een leuke trouwlocatie, feestlocatie of vergaderruimte? Ontdek welke zaal u kunt huren bij de zaalverhuur van Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp in Rotterdam. Bel daarvoor naar 06-10179297. Wij toveren ons partycentrum nabij Bergschenhoek graag om in uw ideale feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte!

Diverse arrangementen van onze feestlocatie

Wilt u bij ons een zaal huren? Wat u hiervoor betaalt is afhankelijk van het aantal dagdelen dat u de zaal nodig heeft. Onze zaalverhuur licht u daarnaast ook graag in over de mogelijkheden en prijzen van onze cateringarrangementen. Wat ons partycentrum als feestlocatie echt onderscheidt tussen andere exploitanten in Bergschenhoek, is dat wij ├ęcht luisteren naar uw wensen. Wilt u een zaal huren voor 20 tot circa 75 personen? Of voor 75 tot 120 personen? Omdat wij in de zomer ons ruime terras opengooien, kunnen wij u dan met maar liefst 250 gasten ontvangen in onze feestlocatie.

Bij een bijzondere trouwlocatie hoort lekker eten

Voor ons betekent feestvieren ook lekker eten. Of u nou kiest voor kleine, appetijtelijke hapjes, een uitgebreid buffet of juist een royaal diner, bij onze feestlocatie kunt u elk cateringarrangement volledig naar uw wensen samenstellen. Wij zetten alles op alles om u op onze trouwlocatie echt het trouwfeest van uw dromen te geven. Hierdoor weet ons partycentrum nabij Bergschenhoek vaak alle verwachtingen te overtreffen. Wanneer mag ons partycentrum dienst doen als uw feestlocatie of trouwlocatie?

Opties van onze vergaderruimte

Wist u al dat u bij de zaalverhuur van ons partycentrum ook een compleet verzorgde vergaderruimte kunt huren? In onze vergaderruimte kunt u precies die vergadering voeren waar u behoefte aan heeft. Wilt u niet dat de deelnemers van de vergadering weer hongerig terug moeten naar Bergschenhoek? Wij voorzien ze graag voor, tijdens of na de vergadering van een heerlijke lunch of diner. Deze kunt u nuttigen in de vergaderruimte, of u besluit een extra zaal hiervoor te huren. Laat u informeren door de specialisten van onze zaalverhuur.

Als u een zaal wilt huren vanuit Bergschenhoek

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een mooie feestlocatie, trouwlocatie of vergaderruimte in de omgeving van Bergschenhoek. U heeft in ons partycentrum uw toplocatie gevonden! Benader onze zaalverhuur door te bellen naar 06-10179297 of mail uw vragen of verzoek naar info@wapenvandegenkamp.nl. Voor wanneer wilt u een zaal bij ons huren voor dat onvergetelijke feest nabij Bergschenhoek?

Comments are closed.

BEL ONS